Mine tjenester

Ønsker du litt veiledning, har du spørsmål om kjærligheten eller trenger du chakrabalansering? Jeg tilbyr skriftlige tjenester og samtaler etter avtale. Alle tjenestene må forhåndsbestilles før du betaler her i butikken, slik at jeg kan finne tid til deg i kalenderen på forhånd og vi kan avtale når du skal motta tjenesten.

KORTLEGG:
Jo flere kort du velger, jo mer dypere/flere temaer kan jeg se på.

KJÆRLIGHET KORTLEGG:
Hvordan finne kjærlighet (24 kort): ~ 250,- (LAVPRIS)
Forholdsanalyse (24 kort): ~ 250,- (LAVPRIS)

KORTLEGG GENERELT

1 korttrekk innen generell / valgfri tema: ~ 80,-
3 kortlegg innen generell / valgfri tema: ~ 180,-
5 kortlegg innen generell / valgfri tema: ~ 250,-
9 kortlegg innen generell / valgfri tema: ~ 360,-
18 kortlegg innen generell / valgfri tema ~ 670,-

GRAND TABLEAU:
36 kortlegg innen alle temaer ~ 1090,

PENDULERING TIL JA/NEI SPØRSMÅL MED LITEN VEILEDNING
Har du ulike spørsmål du vil ha enkle svar på? Dette er et rimelig alternativ for deg som har ja/nei spørsmål og trenger tydelig og korte svar + en liten veiledning.
 
1 spørsmål: ~ 25,-
2 spørsmål pakkepris: ~ 50,-
5 spørsmål pakkepris: ~ 70,-
10 spørsmål pakkepris: ~100,-
CHAKRABALANSERING:
Chakrabalansering med healing + oppfølging etter to uker: ~ 520,-
 
Trenger du å få mer balanse? Har du ubalanse og grums i kroppen? Kanskje du er syk og trenger litt drahjelp for å bli kvitt grums i kroppen? Eller trenger du hjelp til å gi slipp på gammelt grums, som har satt seg i kroppen?
 
Da kan det hende at chakrabalansering kan hjelpe deg. Vi avtaler tid der jeg begynner å jobbe med deg. Jeg jorder deg, kaller inn hjelperne våre og jobber med chakraene dine. Deretter sender jeg deg melding når jeg er ferdig med en rapport om det som dukket opp og råd videre.
 
Etter to uker kan jeg sjekke chakraene dine igjen. Om du ønsker dette, sender du isåfall meg en melding.
RUNELEGG
 
Har du noe du lurer på og vil ha veiledning fra runene? Jeg kan legge runer for deg.
 
5 runer innen generell / valgfri tema: ~ 210,-
 
9 runer innen generell / valgfri tema: ~ 280,-
 
12 runer innen generell / valgfri tema: ~ 350,-
OGHAM
 
Har du noe du lurer på og vil ha veiledning fra ogham? Jeg kan legge ogham for deg.

6 ogham innen generell / valgfri tema: ~ 220,-
 
10 ogham innen generell / valgfri tema: ~ 320,-
DRØMMETYDNING
 

Har du noen merkelige drømmer iblant? Eller drømmer som gjentar seg? Kanskje du vil forstå drømmene dine mer og reflektere mer over hva som skjer i ditt våkne liv?
Fortell drømmen din så detaljert som mulig og ellers det du tror kan påvirke drømmen, som foregår i livet ditt.

Drømmetydning + analyse ~ 80,-

HÅNDLESNING

Hele hånda leses og ikke kun linjene. Du sender tydelige bilder av hele hånda både foran og bak, på siden og bilder der alle linjene synes godt. Om du har tørr hånd, vil linjene ikke synes så godt. Da hjelper det å ta på krem på hånda.

Håndlesning  ~ 750,-

SAMTALE:

Trenger du å prate? Vi har samtale via Facebook telefonen eller evt Skype. Jeg bruker kort, pendel og intuisjonen mens vi prater. Vi avtaler tid på forhånd der vi prates.

Du bestiller pakkepris på forhånd, om det går over tiden, får du regning i etterkant av samtalen.Vil du f.eks prate i 30 min bestiller du to 15 min pakker.

Minuttpris: ~ 20,-
Pakkepris 5 min:  ~ 100 ,-
Pakkepris 10 min:  ~ 190 ,-
Pakkepris 15 min:  ~ 250 ,-