Publisert

Vil jeg noen gang klare det?

Alt er energier og hver dag tar vi valg som påvirker vår vei videre. Her skal jeg komme med noen eksempler:

– F.eks du har sett i et syn at du skal bli gravid innen jul i år, men velger å leve i sølibat til nyttår, da har du endret veien din.

-Eller du ringer spåtelefon og lurer på om du kommer til å klare å gå ned i vekt og de sier ja, så du slapper av og spiser salat i full tro om at du vil gå ned i vekt. Men så kan det hende du burde spise noe helt annet for å gå ned i vekt og vekta di står dermed stille.

-Eller kanskje du lurer på om du noen sinne vil finne kjærligheten og du får  ja til svar, men så viser det seg at når den rette dukker opp, klarer du ikke se dette og avviser vedkommende. Eller ”den rette” tar valg som gjør at h*n går en omvei.

Hver dag tar vi mange valg. Vi tar valg som vil påvirke oss og hvordan vi ser for oss at livet burde vært. Vi må ta ansvar for våre liv. Selv om energien for at du får drømmejobben ikke er tilstede med nåværende energi, betyr det ikke at det aldri vil skje. Det krever bare at du må kanskje gå noen omveier, kanskje velge noe annet for en stund, kanskje se hva du kan endre for at du skal oppnå dette målet. Selv om livet er tøft nå og du ser kun kamper fremover, må du ta et valg om å kjempe og se for deg endemålet ditt. Alt er energier og du har makten til å endre din vei.

Ta ansvar. Ha troen. Jobb målrettet og vit at dine valg påvirker din vei videre. Du har makta til å forme din fremtid og endre energier og jeg har fullstendig tro på deg.

Er du interessert i lese mer om kategorien Selvutvikling og tips og triks om denne kategorien? Vil du abonnere på slike blogginnlegg? Velg hvilke kategorier du vil abonnere på under. Du vil kun få en e-post når det er et nytt innlegg om kategorien du abonnerer på og kan når som helst melde seg av.